RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TLF. 2926 8595

Træfældning

Der kan være flere årsager til, at det er nødvendigt at fælde et træ eller flere. Det kan være af praktiske grunde, hvor træerne skygger for solen eller generer naboen. Træerne kan have fået en sygdom eller de er ikke længere kønne at se på, som gør det nødvendigt, at træerne skal fældes.

 Hvis træerne har fået en sygdom, er der grund til at være ekstra opmærksom. Syge træer er ofte porøse og vil have tendens til at vælte i en storm. Det rareste er nu selv at bestemme, hvor og hvornår træerne skal fældes for at undgå skader.
– Alle træer og omgivelser er forskellige.

Vi giver dig gerne et godt tilbud på træfældning, når vi har set omfanget af projektet.

Traditionel træfældning

Vi tilbyder almindelig træfældning fra jorden, hvor træet kan ligge i sin fulde længde og bredde.

Har du mere komplicerede fældningsopgaver, har vi naturligvis professionelle samarbejdspartnere, som kan løfte disse typer af opgaver.Træflisning

Træfældning efterlader mange grene m.m. Vi tager os af oprydningen og har maskineri til at flise stammer og grene op til 18 cm i diameter.

I nogle tilfælde kan flisen bruges til bioorganisk materiale til bede eller andre formål, men vi tilbyder naturligvis også at bortskaffe det hele.

Stormfald/væltede træer

Efter en kraftig storm kan der være en del træer, som er væltet. For mange kan det være en uoverkommelig opgave, at skulle rydde op efter stormen.

Har du et område med væltede træer, giver vi gerne et tilbud på oprydning heraf.

Se hvad vi ellers kan tilbyde