RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TLF. 2926 8595

Landskabspleje

Store naturområder kræver en del vedligeholdelse, og for at det ikke tager overhånd, er det bedst at gøre det løbende. Områderne kan være svært fremkommelige og det kan for mange tage lang tid at komme igennem det store område.

Vi tilbyder en række services inden for naturpleje og vi skræddersyer tilbuddet efter dine behov.

Etablering af lysninger til vildtpleje

I skovområdet er der ganske få forstyrrelser og vildtet nyder mulighederne for at skjule sig. Fødegrundlaget er en afgørende faktor for en stor og sund vildtbestand. Det er derfor vigtigt, at oprette lysninger de rigtige steder med de rigtige vildtafgrøder, så vildtbestanden trives.

Man kan benytte de i forvejen ubevoksede arealer eller man kan etablere lysninger i skovområdet. Vildtageren skal placeres der, hvor det gør mest gavn.

Når vildtageren skal etableres, skal der tages højde for hvilke jagtformer der drives i skoven, er der nogle vildtarter som skal favoriseres, hvordan er lysindfaldet m.m.

Vedligeholdelse af naturstier og skovveje

Det er yderst vigtigt at vedligeholde naturstier og skovveje i naturområderne. Bevoksningen på naturstierne skal holdes nede og trimmes for ikke at gro til og samtidig skal det gøres med respekt for naturens naturlige udvikling.

Skovvejene er ligeså vigtige at vedligeholde for at gøre det fremkommeligt at tilse skoven og foretage den nødvendige løbende udtynding. Skovvejene kan med tiden blive smallere og ikke mindst hullede afhængig af underlaget.

Har du et større naturområde, som du ønsker at få vedligeholdt, så kontakt os gerne.

Se hvad vi ellers kan tilbyde