Stubfræsning og rodfræsning

Man kan gå længe og irritere sig over en stub eller flere i haven.
Måske skal du køre uden om med græsslåmaskinen hver gang eller måske står den i vejen for en større græsplæne.
Der kan være flere årsager til at stubben bare skal væk!

Så har du stubbe eller rødder, som du gerne vil have fjernet, så er stubfræsning og rodfræsning den absolut mest effektive måde at gøre det på.

Vi fjerner dine stubbe med et smil

Med stubfræseren er det muligt at fræse stubbe og rødder til smuld med en dybde på 30-40 cm.

Hvis arealet skal bruges til et andet formål, anbefales det at fræse stubben og rødderne helt væk, for at få det bedste resultat.

Uanset om du har nyfældede træer eller tidligere væltede træer, kan vi fræse dem ned. Vi benytter maskiner som tager hensyn til omgivelserne og efterlader det fræset område med en kombination af muld og biomasse.
Når først maskineriet og omgivelserne er klargjort, tager det som regel ikke ret lang tid at fræse en stub, men det afhænger selvfølgelig af størrelsen.

Vi giver dig gerne et godt tilbud på stubfræsning og rodfræsning. Prisen vil afhænge af forholdene, herunder adgang til stubben, beliggenheden og hvordan jordbundens stand er.

Når stubben og rødderne er fræset ned, har du et stykke jord du kan arbejde videre med. Skulle du have brug for hjælp til bearbejdning af det nye stykke areal, vil vi også kunne hjælpe dig med det.

Se hvad vi ellers kan tilbyde

RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TLF. 2926 8595